Cam ce ai putea sa faci in Corfu

Daca esti ca mine si crezi ca s-ar putea sa te plictiseasca lucrurile minunate care apar peste tot pe net referitor la Corfu, mai exista totusi o sansa pentru tine. Te poti interesa de plaje pustii, la care ajungi mai dificil. Acolo poti sa te bucuri de liniste, de claritatea apei si de fauna care se gaseste in aceasta. Poti sa inoti linistit(a) in apele mai reci, sa revii pe plaja cu pietre, sa faci plaja pe o stanca. Eventual poti intalni persoane care, crezand ca vor fi singure, doresc sa faca nudism. Dar care nu fac, pana nu raman singuri!
Neaparat sa te duci sa vezi plaja Mirtiotissa. Chiar  daca nu vrei sa te expui asa cum te-a nascut mama, e bine sa te duci sa admiri... natura.
Poti face o plimbare cu salupa, eventual la o plaja foarte cunoscuta, care, din pacate, este foarte  populara. Acolo poti inhala din abundenta mirosul de gratar, care, oricat ti s-ar parea ca esti un descoperitor de plaje, este foarte real - au descoperit si altii plajele superbe. Plimbarea cu salupa insa, o recomand.
Altceva, daca vrei sa mai omori timpul: stradutele inguste din Kerkyra cu magazinasele aferente, noua si vechea fortareata tot de acolo, Achilleion, si bineinteles, renumitele plaje pe care nu am sa le amintesc aici pentru ca le gasesti peste tot pe net. A, si ai putea avea parte de putina aventura la Aqua Park.
Vacanta placuta!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Floricele pe campii... - Martisoare

O pasiune noua m-a pocnit :) MARTISOARELE! Si nu orice fel, cele brodate :) Unele sunt brose, potrivite pentru a fi purtate in tot cursul a...

Postari populare